Bár a Liget Royal Étterem – Hévíz egy 21. századi étterem, ételeinket a legkorszerűbb felfogásban készítjük, mégis úgy gondoltuk, érdemes ezeket a régi ízeket újra álmodnunk, hogy 21. századi köntösbe csavarva, ismét üstökösként, régi fényükben ragyoghassanak étlapunkon. Így került be állandó kínálatunkba a Gyöngytyúkleves zöldségekkel és rizstésztával, a Kacsamáj terinne lilahagymalekvárral és brióssal, a Borjúnyelv vadasan, szalvétagombóccal, vagy éppen séfünk hetente változó ajánlatai közé a Borjúmáj lecsóval, borsóval és kifliburgonyával.
Természetesen nem csak a belsőségekből készült ételeket idéztük meg. A Kacsamell polentával és bordáskellel, a Harcsapaprikás pirított túróscsuszával, a Hagymásrostélyos stake-burgonyával, mustármártással minden igényt kielégítő varázslatot ízvilágot kínálnak. Az ízelítőképpen felsoroltak mind-mind olyan fenséges fogások, melyért, úgy véljük, érdemes hozzánk ellátogatni, és megkóstolni eleink ízeit. Szeretettel várunk minden ínyencet!