Liget Royal Étterem Hévíz 8380 Hévíz , Petőfi u. 7. +36304281770 | ligetheviz@gmail.com

Hévíz étterem | Liget Royal Restaurant

HU EN DE
Rólunk | Ismerd meg a Liget Royal Éttermet Hévízen

Rólunk | Ismerd meg a Liget Royal Éttermet Hévízen

Foglalj asztalt most!

Hévíz, a világhírű tó városa nem csupán a gyógyfürdőjéről és természet szépségeiről híres, hanem gazdag gasztronómiai élményekkel is kecsegtet. Az egyik ilyen kulináris gyöngyszem a Liget Royal Étterem, mely mindössze 5 percre található a tótól. A Liget Royal Étterem Hévízen meghitt, barátságos hangulattal vár, ami felidézi a régi idők családi étkezéseit, mindezt modern köntösben.
hirek kep

Hévíz étterem: ez a mi történetünk

Az éttermünk története 2010-ben kezdődött, hiszen ekkor vettük át a helyet, amit sikeresen működtettünk, bátran és boldogan állíthatjuk, hogy sok helyi és sok turista kedvenc étterme a miénk. 

2023 nyarán egy váratlan esemény történt, ami egy kisebb csőtörés volt, ez szükségessé tette az étterem ideiglenes bezárását. De mi nemcsak a problémát kezeltük, hanem egy új lehetőséget is láttunk a bezárásban.

A csőtörés okozta károk helyreállítása során úgy döntöttünk, hogy nem csupán visszaállítjuk az eredeti állapotot, hanem teljes körű felújítást hajtunk végre az egész étteremen. Célunk az volt, hogy egy meghitt, barátságos és békebeli hangulatot teremtsünk az új helyen, ahol a vendégeink otthon érezhetik magukat. Az étterem modern köntösben öltözött, ugyanakkor gondosan megőrizte a kellemes, otthonos benyomását.

Az étterem felújítása során nem csupán a környezet változott, hanem az étlapon is számos izgalmas fejlesztés történt. Az tulajdonos és a séf összefogott, hogy friss, minőségi alapanyagokból készülő ételek kerüljenek az asztalokra. A menü friss, modern és változatos, kielégítve a különböző ízléseket. A gasztronómiai élményt tovább fokozza a kiváló borok széles választéka, amelyek tökéletesen kiegészítik az ételkínálatot.

Hévíz étterem: egy hely, ahol minőségi időt tölthetünk szeretteinkkel

A Liget Royal Étterem megújulásával együtt nem csupán az épület és az étlap vált frissebbé, hanem a vendégek élménye is számottevően gazdagabbá vált. Az étterem most már nem csupán az ínyencség különleges helyszíne, hanem egy olyan atmoszférát teremtettünk, ahol minőségi időt tölthetünk el szeretteinkkel.

A felújítás során kiemelten fontos szempont volt számunkra, hogy a Liget Royal Étterem ne csupán egy étkezési hely legyen, hanem egy olyan különleges központ, ahol az emberek visszatalálhatnak a régi idők hangulatához, amikor még nem siettek annyira, és az étkezés valódi kikapcsolódást jelentett.

A meghitt és barátságos környezetünk célja, hogy vendégeinknek lehetőséget adjon az elnyújtott beszélgetésekre, az idő lassú élvezetére, és az ételek ízlelgetésére. Az étterem tervezésekor az volt a szándékunk, hogy olyan atmoszférát teremtsünk, ahol az idő szinte megáll, és a vendégeink nyugodtan élvezhetik a kulináris élvezeteket, miközben érzik a régi idők nyugalmát és békéjét.

Hévíz étterem: gasztronómiai különlegességek laza környezetben

Az étterem tervezésekor arra is helyeztük a hangsúlyt, hogy a vendégeink érezhessék a lazaságot és a felszabadultságot, miközben kiváló ételeinket élvezik. Az elegáns, mégis barátságos atmoszféránk ideális a hosszabb beszélgetésekhez, baráti találkozókhoz és családi összejövetelekhez. Az étterem teraszán, jó időben az asztaloknál ülve pedig ez a befogadó környezet csak fokozódik. 

Legyen szó egy kellemes vacsoráról, egy könnyed ebédről vagy egy különleges alkalomról, a Liget Royal Étterem Hévízen mindig készen áll arra, hogy kényeztesse vendégeit gasztronómiai különlegességeinkkel, és egy olyan laza környezetet teremtsen, ahol mindenki otthon érezheti magát.
 

Ajánlatkérés

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Cookie Accepting
Asztalfoglalás