Aki tudatosan étkezik, már az alapanyagok beszerzésekor jobb, ha felköti azt a bizonyos gatyát, mert bizony nem egyszerű – főleg nem minden napra – friss, lehetőleg adalékanyag- és vegyszermentes élelmiszert beszerezni. A boltba lépve a készlet jelentős része felejtős. Nincs ez másképpen a vendéglátásban sem, csak a nagyobb mennyiségek miatt a kihívás is megnövekszik. Éppen ezért, jól meg kell válogatni a beszállítókat ahhoz, ha egy konyha úgy dönt, minden nap csakis friss alapanyagokból készült finomságokat tesz az asztalokra.Éttermünkben nagy gondot fordítunk arra, hogy amit csak lehet, a környező gazdáktól, személyesen is jól ismert kertészektől szerezzük be, frissen, mellőzve a gyorsfagyasztott, vagy félkész megoldásokat. Az ideérkezőknek garantált, hogy naponta, frissen készült finomságokat kóstolhatnak.
A mindenkori szezonális étlap összeállításánál is gondot fordítunk azokra, akiknek különleges kívánságaik vannak, legyen szó vegetáriánusokról, vagy éppen ételallergiában szenvedőkről. Fontos számunkra, hogy ők is megtalálhassák a nekik kívánatos és megfelelő fogásokat. Azzal is igyekszünk segítségükre lenni, hogy állandó étlapunkon az ételek neve mellett kódokkal jelöljük az abban szereplő allergéneket.
De nem állunk meg itt! Igyekszünk minden speciális kérést teljesíteni. A Liget Royal Étterem – Hévíz konyháján fellelhető hozzávalókból – ha az adott helyzetben arra lehetőségünk van –, egyedi kívánságának megfelelően is elkészítjük ebédjét vagy épp vacsoráját, de ha biztosra szeretne menni, asztalfoglalásában jelezheti is felénk különleges igényét.