Liget Royal Étterem Hévíz 8380 Hévíz , Petőfi u. 7. +36304281770 | ligetheviz@gmail.com

Hévízi étterem: a Liget Royal Restaurant téged is vár Hévíz szívében!

HU EN DE

A hévízi étterem, ahol békebeli hangulatban telik az étkezés

A Liget Royal Restaurantban, ami Hévíz szívében található, a múlt századi elegancia és a modern konyhaművészet találkozik, mégis hagyományos elemekkel vegyítve. Nemrégiben újra megnyitottuk kapuinkat egy teljes körű felújítást követően, melynek során kívül-belül megújultunk, hogy a modern kor igényeinek megfeleljünk, miközben megőriztük azt a békebeli hangulatot, amely sok generáció számára jelentett már otthont és menedéket. Célunk, hogy vendégeink számára egy olyan kulináris élményt nyújtsunk, ahol az ízek, az illatok és a környezet tökéletes harmóniában állnak, visszarepítve őket egy másik korszakba, miközben a jelen pillanatát élvezhetik.
hevizi-etterem

A megújult Liget Royal Restaurant, sokak kedvenc hévízi étterme

A Liget Royal felújítása során minden részletre odafigyeltünk, hogy a modern kor elvárásainak megfelelő kényelmet és stílust nyújthassunk vendégeinknek. Az étterem külső és belső tere egyaránt átalakult, ahol a modern design elemek ötvöződnek a hagyományos stílusjegyekkel. 

Az étlapunk is megújult, széles választékot kínálva a magyar konyha remekeiből, melyek között megtalálhatóak a régi kedvencek és új, izgalmas ízkombinációk is. Az alapanyagok kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk a helyi termelőkkel való együttműködésre, hogy vendégeink csak a legfrissebb és legkiválóbb alapanyagokból készült ételeket kóstolhassák meg. Próbáld ki te is új ételeinket és foglalj asztalt hozzánk még ma!

Hévízi étterem a békebeli hangulat jegyében

A Liget Royalban a békebeli hangulat megteremtése érdekében minden részletre odafigyelünk. A hagyományos magyar ételeket megtaláljátok étlapunkon, mindegyiknek egy kis új színt adva, hogy a megszokott mellett legyen valami meglepő és érdekes is az ételekben. 

Szeretnénk nektek átadni a régi idők „lassú” életérzését, amikor még senki sem sietett, az étkezések nem kötelező dolgok voltak, amiket le kellett tudni, hanem valóban eseménynek számított, leült együtt a család, nagyokat beszélgettek és finomakat ette. Reméljük, akik ellátogatnak hozzánk, átérzik ezt a fantasztikus hangulatot, és érteni fogják, hogy miért vagyunk mi egy békebeli hangulatú étterem. Éld át a régi idők hangulatát velünk, és nézd meg étlapunkat!

Egy hévízi étterem, ami kulináris élményt is ad

Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett modern, nemzetközi ízek is helyet kapnak. Séfünk, aki maga is mélyen tiszteli a kulináris hagyományokat, újraértelmezte a klasszikus fogásokat, hogy azok megfeleljenek a mai ízlésvilágnak, miközben megőrzik eredeti karakterüket. Minden ételünk szenvedéllyel és odafigyeléssel készül, hogy vendégeink számára felejthetetlen ízélményt nyújthassunk.

Vendégeink mondták rólunk: ez a kedvenc hévízi éttermünk!

A Liget Royal Restaurant csapatának számára a vendégeink elégedettsége és visszajelzése a legfontosabb. Büszkék vagyunk arra, hogy éttermünk nem csak egy hely a kiváló étkezésre, hanem egy olyan közösségi tér is, ahol történetek születnek. Hiszünk abban, hogy minden egyes vélemény, legyen az dicsérő vagy építő jellegű, hozzájárul az éttermünk fejlődéséhez és segít abban, hogy vendégeink számára még emlékezetesebbé tegyük az itt töltött időt.

A Google vélemények különösen fontosak számunkra, mivel ezek tükrözik a vendégeink valós élményeit és gondolatait. Mindig nagy örömmel és lelkesedéssel olvassuk ezeket a kommenteket, amelyek nemcsak megerősítést adnak számunkra arról, hogy jó úton járunk, hanem motivációt is adnak a további törekvéseinkhez. Az ilyen típusú visszajelzések révén érezzük, hogy közvetlen kapcsolatban állunk vendégeinkkel, és lehetőségünk van közvetlenül reagálni az igényeikre és elvárásaikra.

Két kedves vendégünk véleménye különösen kedves számunkra, amelyek nemcsak megerősítik elkötelezettségünket a minőség és a vendégszeretet iránt, hanem arra is ösztönöznek minket, hogy továbbra is magas szintű szolgáltatást nyújtsunk és fejlesszük kínálatunkat. 

Nagyon finom ételek minőségi alapanyagból, szépen tálalva, korrekt árakon. Mindig felkeresem a Liget Royal éttermet, ha Hévízen járok. A borlap is szuper. A kiszolgálásról is csak jókat tudok mondani. - Szabó Zsuzsi

Fantasztikusan finom egyedi étel különlegességek! Csodálatos kivitelezés. Barátságos vendéglátás. Csak ajánlani tudjuk! - Miklós Árpád

Hévízi étterem - a Liget Royal Restaurant téged is vár 

Várjuk szeretettel a Liget Royal Restaurantba minden régi és új vendégünket, hogy saját szemükkel láthassák, tapasztalhassák meg azt a különleges légkört és kivételes gasztronómiai élményt, amit büszkén kínálunk. Legyen szó egy ebédről, egy hosszú, pihentető vacsoráról, vagy egy különleges alkalom megünnepléséről, éttermünk mindenkit szeretettel és a legmagasabb szintű vendégszeretettel fogad.

Foglalj asztalt most!

Cookie Accepting
Asztalfoglalás