Liget Royal Étterem Hévíz 8380 Hévíz , Petőfi u. 7. +36304281770 | ligetheviz@gmail.com

Kutyabarát étterem Hévízen, a gyógytó mellett

HU EN DE

Kutyabarát étterem Hévízen: a Liget Royal Restaurantba nyugodtan hozd a kedvencedet is

A Liget Royal Restaurant Hévíz szívében, a gyönyörű parkok és a gyógytó szomszédságában várja vendégeit, ahol a gasztronómiai élmények és a kutyabarát légkör tökéletes összhangban vannak. Ez a hely, ami már jó ideje a helyiek és a turisták kedvence, nemrégiben egy nagy átalakuláson ment keresztül. Minden megváltozott: a külső, az étlap, az atmoszféra, de egy fontos dolog ugyanaz maradt: a kutyabarát szellem. Gyere el hozzánk négylábú kedvenceddel együtt!
Kutyabarát étterem Hévízen

Kutyabarát étterem Hévízen, ahol a kedvenced is meg van becsülve

A Liget Royal felújítása során minden részletre odafigyeltünk, hogy modern, mégis otthonos maradjon az atmoszféra - az étterem külső és belső terei is új köntöst kaptak egyaránt. A teraszon és belül egy friss, tiszta stílus fogad, amely tökéletes helyszínt biztosít mind a lazítós ebédekhez, mind a hangulatos esti vacsorákhoz.

Az étlap is teljesen megújult. A konyha mostantól a helyi alapanyagokra és a frissességre is helyezi a hangsúlyt, hogy minden falat valódi ízélmény legyen. A magyar specialitások mellett a világ ízei is megjelennek, így mindenki találhat kedvére valót. A Liget Royal nem csak az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem a tudatos és egészséges étkezés híveit is: választhatsz vegetáriánus és gluténmentes fogások közül is.

Természetesen gondoskodunk arról is, hogy a négylábú vendégeink is épp olyan kényelemben részesüljenek, mint gazdáik - minden kutyus vizes tálkával való fogadása csak az első lépés ebben. Büszkén mondhatjuk, hogy csapatunk tagjai közül sokan maguk is kutyagazdik, így pontosan tudjuk, mire van szükségük a kutyáknak és gazdáiknak egyaránt, hogy jól érezzék magukat nálunk. Ez a személyes tapasztalat segít abban, hogy a Liget Royalban minden kutyás vendégünk igényeit maximálisan kielégíthessük. Várunk téged és kedvencedet sok szeretettel az éttermünkben, foglaljatok asztalt hozzánk még ma!
    

A legjobb kutyabarát étterem Hévízen

Amikor az éttermünk átalakítását terveztük, fontosnak tartottuk, hogy egy barátságos és meghitt helyet hozzunk létre, ahol te és a kutyád is szívesen töltitek az időtöket. Így a Liget Royal nem csak egy étteremmé vált, hanem egy olyan helyszínné is, ahol ki lehet kapcsolódni, élvezheted a finom ételeket és italokat, mindezt pedig a kedvenced társaságában. 

Ennek az az előnye, hogy nem kell otthon hagynod a kutyádat, ami jó hír mindkettőtök számára. Nem kell aggódnod amiatt, hogy egyedül van-e otthon, vagy hogy hiányzol neki, és ő is jobban érzi magát, ha veled lehet. Ez a közös program lehetőséget ad arra, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz, miközben te is élvezheted a kikapcsolódást. A Liget Royal így nem csak az ízek és a gasztronómia világába kalauzol el, hanem egy olyan környezetet is biztosít, ahol a társaság és a közös élmények állnak a középpontban.

Miért pont a Liget Royal Restaurantot válaszd a kutyáddal együtt?

A Liget Royal Restaurant nem csak egy hely, ahol enni lehet; egy olyan találkozópont, ahol a gasztronómia és a természet szeretete egyesül. A megújult helyszín, az ízletes és változatos étlap, valamint a kutyabarát környezet teszi a Liget Royal-t Hévíz egyik legkedveltebb éttermévé. Akár egy gyors ebédre, akár egy elegáns vacsorára vágysz, vagy csak szeretnél egy pohár bor mellett lazítani a barátaiddal, itt mindenki megtalálja a neki való élményt – kutyás és kutyátlan vendégek egyaránt.

Fedezd fel a Liget Royal Restaurantot, ahol a kulináris élvezetek mellett a kutyabarát környezet is garantált. Hozd el a kedvencedet is, és együtt élvezzétek a megújult környezetet, a finom ételeket és a barátságos légkört, amely mindenkit szívesen lát. A Liget Royalban minden apró részletre figyelünk, hogy te és a négylábú társad is felejthetetlen élményekkel térjetek haza.

Foglalj asztalt most!

    
Cookie Accepting
Asztalfoglalás