Liget Royal Étterem Hévíz 8380 Hévíz , Petőfi u. 7. +36304281770 | ligetheviz@gmail.com

Legjobb étterem Hévíz belvárosában, a Liget Royal Restaurant

HU EN DE

Legjobb étterem Hévíz belvárosában, a Gyógytó mellett

Hévíz nemcsak gyógyító vizeiről ismert, hanem gasztronómiai kínálatáról is. A város szívében, a Gyógytó közelében egy különleges étterem áll, amely 2010 óta fogadja vendégeit. Az étterem története egybefonódik a helyi közösséggel és a világ minden tájáról érkező turistákkal, akik egyaránt kedvelik az ízletes ételeket és a barátságos környezetet.
Legjobb étterem Hévíz

Legjobb étterem Hévíz szívében

Az étterem 2010-ben nyitott meg kapuit, mely azóta is a kulináris élvezetek egyik meghatározó helyszíne Hévízen. Az évek során rengeteg helyi és turista szívét hódította meg kiváló konyhájával, mely mindig is a friss és minőségi alapanyagokra helyezte a hangsúlyt. A 2023 nyarán bekövetkezett csőtörés azonban átmeneti bezárásra kényszerítette az éttermet, ami végül nem várt lehetőséget teremtett: a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy egy úttal egy teljes körű felújításra is sor kerül.

Legjobb étterem Hévízen új köntösben

A felújítás során az étterem új arculatot kapott, amely modern, mégis meghitt és otthonos hangulatot sugároz. A belső tér kialakítása elegáns, de barátságos atmoszférát teremt, ami ideális hosszabb társalgásokhoz és kellemes étkezésekhez. Az étlap is megújult - szezonálisan frissülve-, amely mostantól még változatosabb és friss ötleteket tartalmaz, miközben továbbra is a minőségi alapanyagokra épít. A kiváló borok széles választéka pedig tökéletes kísérője a finom ételeknek.

Legjobb étterem Hévízen, pár percre a Gyógytótól

A Liget Royal Restaurant tökéletes helyszín egy kellemes étkezéshez, hiszen csak néhány percre találhat a Gyógytótól. Ez az étterem több mint egy egyszerű étkezési hely: egy barátságos környezet, ahol bármikor szívesen fogadnak minket, legyen szó egy gyors falatról vagy hosszabb társalgásokról. Térj be a Liget Royalba Hévízen, hogy megkóstold a környék ízeit, miközben élvezed a közeli Gyógytó adta kényelmet és nyugalmat, nem mellesleg a gyógyító hatásait. 

Legjobb étterem Hévíz közepén, mennyei pizzákkal

Pizzák is szerepelnek már az étlapon, ahol szintén kiemelt figyelmet kapott a minőségre való törekvés és az ízek harmóniája. Különösen népszerű választások közé tartozik a "Royal a-la Liget", amely minőségi élményt nyújt szarvasgombakrém, mascarpone és szeletelt mortadella párosításával. Egy másik kedvenc a "Prosciutto" pizza, mely hagyományos olasz ízeket kínál friss mozzarellával, paradicsommal és ízletes Prosciutto sonkával.

Legjobb étterem Hévíz sétáló utcájában 

Az étterem különös figyelmet fordít arra, hogy a vendégek minőségi időt tölthessenek el szeretteikkel. Hévíz egyik legfrekventáltabb helyén, a sétáló utcájának szinte közvetlen közelében helyezkedik el, ahol a helyszín adottságai és a környezet egyaránt lehetőséget biztosítanak az elnyújtott beszélgetésekre és az ételek ízlelgetésére. A lazulás és a felszabadultság érzése, amit az étterem nyújt, ideális a baráti találkozókhoz és családi összejövetelekhez is.

Legjobb étterem Hévízen fantasztikus terasszal

Az étterem terasza külön említést érdemel, hiszen itt a vendégek visszarepülhetnek az időben, és megélhetik a régi idők nyugodt étkezéseinek hangulatát. A gasztronómiai különlegességek, amelyeket itt kínálnak, a helyi ízek és a modern konyhaművészet remekeit ötvözik. A terasz elegáns, mégis kötetlen hangulata pedig garantálja, hogy mindenki jól érezze magát.

Legjobb étterem Hévízen romantikus hangulattal

Az étterem hangulata ideális helyszín romantikus ebédekhez vagy vacsorához, ahol a párjukkal való minőségi időtöltésre vágyó vendégek zavartalanul élvezhetik egymás társaságát és a kiváló ételeket. Ha te és a párod valami igazán különlegesre vágytok, itt garantáltan megtaláljátok. Ne hagyjátok ki ezt az élményt, ha Hévízen jártok – gyertek el és tapasztaljátok meg ti is, mi az, amiért sokan szeretik a Liget Royalt!

Legjobb étterem Hévíz kedvelt részén

Az újranyitott étterem Hévíz belvárosában, a Gyógytó mellett, nem csupán egy étkezési lehetőség, hanem egy olyan élmény, amely összeköti az embereket, ízeket és kultúrákat. A hely története, a modern, mégis otthonos környezet, a minőségi alapanyagokból készült ételek, és a kiváló borok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étterem méltán viselje a "legjobb étterem" címet a régióban. A Liget Royal Restaurant nem csupán egy hely, hanem egy élmény, amely megérdemli, hogy felfedezzük.

Foglalj asztalt most!

Cookie Accepting
Asztalfoglalás