A hévízi Liget Royal Étterem „sztárjai”: Fogas kapros-túrós polentával, halászlémártással és szalonnamorzsával - 8. rész
- Ehhez az ételhez egy különleges köretet választottam: kapros-túrós polentát. Nemcsak azért, mert izgalmas az ízvilága, hanem azért is, mert remekül lehet tálalni. A kapor és a túró egy jól összeillő, gyakran alkalmazott kombináció, ami nagyszerűen ellensúlyozza a halászlémártás karakteresebb, fűszeres jegyeit.- Tálaláskor a hal tetejére egy szalonnamorzsa, jön ami még egy kis roppanást visz az egészbe. Így az étel nemcsak ízében, de textúrájában is izgalmas.
- Ezt az ételt kifejezetten ajánlani tudom a gluténérzékenyeknek is, mert nem tartalmaz ilyen jellegű alapanyagokat, így ők is bátran fogyaszthatják.
Ha valami igazán különleges halas fogásra vágyunk, a Liget Royal Étterem Hévízen ezzel az étellel biztosan nem okoz csalódást – akkor sem, ha nem vagyunk megszállott halrajongók – zárja a Liget Royal Étterem „sztárételeinek” aktuális bemutatóját a séf.