A kacsamell eleganciája – vacsoraélmény a Liget Royal Étteremben, Hévízen

A Liget Royal Étterem Hévíz egyik gyöngyszeme, de nemcsak a turistáké, hiszen a helyiek és a visszajáró vendégek is felfedezték már azt az atmoszférát, amit Hévízen csak itt lehet megtapasztalni. Így történt ez Botonddal is, aki vacsorázni tért be, és kellemes élményekkel távozott. „Elképesztő kedvességét és profizmusát tapasztaltuk meg a személyzetnek. A hangulat, a zene, az ízek harmóniája hibátlan volt.” – írja bejegyzésében.
A tányér főszereplője: Kacsamell répákkal, gyömbérrel és ropogós hajdinával
Ez az étel a modern konyhaművészet és a magyar ízvilág mesteri egyesítése, nem véletlenül az egyik kedvence a Liget Royal Étterem séfjének, Bódis Tamásnak. A tökéletesen roséra sült kacsamell mellé gyömbéres répakrém és kontrasztos textúrájú hajdina került. A roppanós komponensek és az aromás gyömbér egyensúlya nemcsak ízben, hanem látványban is rendkívüli. A tányér színei – narancs, rubinvörös, aranybarna – már az őszi hangulatot is megidézi. A hévízi Liget Royal Étterem négyévszakos teraszán – jöjjön bármilyen idő is – mindig tökéletes élményt nyújt a liget látványa és az ízletes ételek kóstolása.
Harmónia minden szinten
Botond nemcsak az étel miatt volt elégedett, a Liget Royal Étteremben érezhető hangulat, a zene és a személyzet figyelmessége tette teljessé a hévízi estét számára. A véleménye, ha egy zenei hasonlattal szeretnénk kifejezni: mintha egy jól hangolt zenekar játszaná el az estét, úgy, hogy minden szólam összhangban van.
Fedezd fel Te is a hévízi Liget Royal Étterem varázsát!
Ha egy estét valóban különlegessé szeretnél tenni – legyen az egy randevú, családi vacsora vagy egy spontán gasztroélmény-keresés –, a hévízi Liget Royal Étterem minden érzékedet kényeztetni fogja.