Desszertszerepben a Túrógombóc, Liget Royal módra – a hévízi étterem állandó étlapjának sztárjai – 13. rész

- Ebből a masszából aztán készítünk egy szép nagy gombócot. Egyetlen darabot tálalunk, de az így is egy bőséges adag. A gombócot beleforgatjuk cukros-pirított pankómorzsába, így kap egy kellemes roppanós köntöst, egy új textúrát, amire a Liget Royal Étteremben mindig is ügyelünk, fontosnak tartjuk, hogy legyen egy kis meglepetés, egy kis csavar az ételeinkben.
- A tálalásnál az alap egy selymes fahéjhab – tejföl, kevés tejszín, fahéj, egy kis cukor – és ebbe a habba ültetjük bele a már felöltöztetett gombócot. A tetejére még egy kis mézkaramell kerül, ettől lesz igazán ellenállhatatlan. Nem véletlenül lett ez a desszert a Hévízre érkező turisták, no és persze a helyiek egyik kedvence.
Ezzel a különleges túrógombóccal zárul látványos és ízekben gazdag bemutatósorozatunk. A Liget Royal Étterem új étlapjának „sztárjait”, legizgalmasabb fogásait vonultattuk fel a hévízi vendégek előtt – a „színpad” most zárul, de az élmény bármikor újrajátszható, ha betérnek hozzánk, Hévízre, a Liget Royal Étterembe!
Várjuk a város szívében, négyévszakos, ligetbe nyúló teraszunkon, közvetlenül a Hévízi-tóhoz vezető sétány mellett.