Liget Royal Étterem Hévíz 8380 Hévíz , Petőfi u. 7. +36304281770 | ligetheviz@gmail.com

Hévíz Tófürdő téged is vár, számos remek szolgáltatással és a Liget Royal Restaurant Hévíztől 4 percre!

HU EN DE

Hévízi Tófürdő: gyógyulás és kikapcsolódás egy helyen

A Hévízi Tófürdő egész évben várja látogatóit, és minden évszakban kínál valami különlegeset. Tavasszal és nyáron a virágzó kertek és zöld növények teszik még varázslatosabbá a fürdőzést. Az őszi levelek csodálatos színekben pompáznak, miközben télen a tó melege kényezteti el a fürdőzőket a hideg napokon, hiszen ekkor is 23-25 fokos a vize. A Hévízi Tófürdő tehát nem csupán egy egyszerű fürdőhely, hanem egy valódi élmény minden évszakban.
hévízi tófürdő

A Hévízi Tófürdő télen-nyáron vár téged

A Hévízi Tófürdő nem csupán egy egyszerű fürdő, hanem egy olyan hely, ahol teljes kikapcsolódást és gyógyulási élményt élhetsz át. A tó gyógyító vízének egyedi összetétele és a gyógyiszap jótékony hatásai egyaránt gondoskodnak testünk és lelkünk kényeztetéséről.

A hideg idő beköszöntével a tó felszínén keletkező gőzből párasapka keletkezik, mely hatékonyan megtartja a víz melegét. Így a 23-25 fokos vízben kellemesen elidőzhetsz, miközben a gőz ápolja hangszálaidat, és mindez történik akkor is, amikor kint már tombolnak a mínuszok. A tóban való fürdőzés kifejezetten ajánlott reumatikus és mozgásszervi problémákkal küzdők számára. A tó területét majdnem 34 hektáros erdő védi, amely nemcsak természetes védelmet nyújt, hanem egyedülálló mikroklímát teremt a tó és az erdő összhangjával, támogatva a gyógyulást.

Nyáron a Hévízi Tófürdő hőmérséklete elérheti a 35-38 fokot is, így ez az időszak még a bátrabbaknak is lehetőséget nyújt a víz élvezetére. A tó csodás hatásai nyáron sem csökkennek, így azok, akik jól viselik a meleget, továbbra is élvezhetik a tó gyógyító erejét.
 

Ha a Hévízi Tófürdő kényeztetése után megéheztél, akkor térj be hozzánk, mivel a Liget Royal Restaurant a Hévízi Tófürdőtől 4 perc kocsiútra van, nálunk pedig folytathatod a nem sietős, nyugodt kikapcsolódást, hiszen mi a békebeli vendéglátás szeretetével várunk!

 
  

A Hévízi Tófürdő nem csak fürdést kínál

A Hévízi Tófürdő igazán különleges hely, ahol kiszakadhatunk végre a mindennapi rohanásból. Az egyedi gyógyvíz, a lenyűgöző környezet és a kiváló szolgáltatások együtt alkotják ezt az elvarázsolt menedéket. Akár romantikus pihenésre, családi kikapcsolódásra, vagy éppen gyógyulásra vágysz, itt minden igényedre találsz választ, így csak azt tudjuk mondani, hogy ne hagyd ki ezt a gyógyító és feltöltődést nyújtó helyet!

A Hévízi Tófürdő különleges szolgáltatásokban sem szűkölködik, mint például a sóbarlang, iszapmedence, parkfitnesz pálya, kerti sakk és malomjáték. A tóparti Festetics Fürdőház wellness részlege és terápiás centruma pedig tovább fokozza a pihenés élményét. Itt válogathatsz a szauna, infraszauna, gőzfürdő, jégbarlang, sókamra, merülőmedence és jacuzzi között. 

A terápiás centrum pedig különféle kezeléseket kínál, mint például az iszappakolás, víz alatti masszázs/tangentor, valamint masszázs szolgáltatások, betegségspecifikus kezelések, hévízi gyógyiszapmasszázs, testkezelések, mozgásterápiás kezelések, kozmetikai és kéz- és lábápolás. Itt minden adott a teljes kikapcsolódáshoz és gyógyuláshoz egy helyen, a Hévízi Tófürdőben.

A Hévízi Tófürdő által nyújtott pihenés után már csak egy kellemes ebéd hiányzik

Ha a Hévízi Tófürdő után vágyakozol egy kivételes ebéd vagy vacsora után, akkor a Liget Royal Restaurantban a helyed. A modern világban mindenkinek szüksége van egy olyan helyre, ahol el tud lassulni, élvezhet egy ízletes vacsorát vagy egy kellemes pohár bort a hétköznapok zaja nélkül. 

A Liget Royal Restaurant Hévízen a békebeli vendéglátás érzését kelti életre egy barátságos, otthonos környezetben. A személyes figyelem és az értékes idő minőségi ételek társaságában garantált. A modern lazaság és közvetlenség jegyében feszengéstől mentes, befogadó környezetet teremtünk. Nálunk a vendéglátás több, mint az étel felszolgálása, hanem az életre szóló élmények megteremtése is.
 
Cookie Accepting
Asztalfoglalás