Liget Royal Étterem Hévíz 8380 Hévíz , Petőfi u. 7. +36304281770 | ligetheviz@gmail.com

Legjobb hévízi programok a kalandok, gasztronómia és kikapcsolódás útján

HU EN DE

Hévíz programok: gyógyulás, aktív pihenés és gasztronómia

Hévíz, a híres fürdőváros, nem csupán a Tófürdővel büszkélkedhet, hanem gazdag kulturális és szabadidős programok széles skálájával is várja látogatóit. A város atmoszférája, ami a természeti gyógyforrások erejére és a környezet szépségére épül, magában foglalja a gyógyulás, az aktív pihenés és a gasztronómia élvezetét is. Hévíz programokban gazdag kínálata olyan élményeket ígér, melyek minden látogatót elvarázsolnak, és magával ragadják a tó mellett húzódó kisváros különleges világába. 
programok Hévízen

Hévíz programok – fedezd fel a gyógyulás kellemes módját

A sokat emlegetett Hévízi Tófürdő méltán híres, és érdemes is róla is beszélni. A gyógyvíz különleges összetétele, mely gazdag oldott és gáznemű anyagokban, kombinálva a szénsavas, kénes, kalcium-magnézium-hidrogén-karbonátos gyógyvizek előnyeit, egyedülálló terápiás hatást biztosít. A tó medrét vastagon borító gyógyiszap tovább fokozza a gyógyító hatást. Reuma, egyéb gyulladások és mozgásszervi betegségek ellen válaszd a Hévízi Tófürdő varázst!

A hévízi termelői piac egy kötelező hévízi program 

A kötelező Hévízi programok egyik kiemelkedő eseménye a helyi termelői piac, ahol autentikus népzenékkel kísért atmoszférában méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok mutatják be különleges termékeiket. A látogatók lehetőséget kapnak arra, hogy megkóstolják a friss kenyeret, kolbászokat, házilag készített süteményeket és friss tehéntejet még a vásárlás előtt. Emellett mesteremberek is jelen vannak, akik helyben kínálják cserépedényeiket, kosaraikat vagy akár kézzel készített szappanjaikat. Az 800 árus által képviselt Hévízi Termelői Piac minden kedden, csütörtökön és szombaton várja a látogatókat, így lehetőség nyílik a helyi termékek sokszínű kínálatának felfedezésére és a kulturális élményekben gazdag időtöltésre.
 

Mi a termelői piactól pár perces sétára vagyunk, így, ha a Hévízi Termelői Piacon jársz, mindenképp térj be hozzánk is a Liget Royal Restaurantba, ahol a meghitt, családias étkezés hangulatával fogadunk téged, modern környezetben. 

 

Hévíz programok az adrenalint kedvelőknek –  téli vízitúra 

A Hévízi vízitúra egyedülálló varázsát a rendkívüli környezeti adottságok, a jó hangulat és a téli élővilág szépségei adják. Csak néhány lépésre van a festői Hévízi-tó partjától, így a túrázóknak lehetőségük nyílik felfedezni ezt az egyedi és lenyűgöző vízi kalandot a természet ölelésében.

A Vidra Vízitúra csapat közel két évtizede szervezi meg ezeket a különleges téli vízitúrákat. A túrák minden hétvégén, szombaton, vasárnap, valamint munkaszüneti napokon meghirdetésre kerülnek. Az előre meghatározott napokon a túrák biztosan megvalósulnak, és ezeken a napokon bármekkora létszámmal lehet csatlakozni, akár egyedül is.
Ha kíváncsi vagy a Hévíz-patak téli varázsára, és szeretnéd megtapasztalni azt egy olyan szervezett túrán keresztül, akkor itt a lehetőség. Ne habozz, és élvezd a természet szépségét, miközben a túravezetők segítségével kényelmesen és jól szervezetten fedezheted fel a táj szépségeit. 

Hévíz programok két lábon is – városnéző túrák

A városnézések során lehetőséged lesz mélyebben belemenni Hévíz történetébe és helyi kultúrájába.
Az egyik lehetőség a gyalogtúra, ahol lassabb tempóban fedezheted fel a várost és annak apró részleteit. Ha inkább lendületesebb kalandra vágysz, akkor az e-bike túra lehet a neked való választás, amelyen keresztül könnyedén bejárhatod a tájat.

A gasztro túra során élvezheted a helyi ízeket és kulináris különlegességeket, miközben a séta során a város szépségeit csodálhatod meg. Mindezek mellett elektromos kisbuszos utak is rendelkezésedre állnak, amelyeken kényelmesen felfedezheted a környéket.

Ezen túrák kiscsoportokban zajlanak, így garantáltan személyes és barátságos légkört biztosítanak. Már 4 fő részvételével minden héten elérhetőek, így könnyedén csatlakozhatsz hozzájuk.
 
Cookie Accepting
Asztalfoglalás