A hévízi Liget Royal Étterem állandó étlapjának „sztárjai” – desszertek: Máktorta meggyel - 12. rész

- A tetejére meggyzselét teszünk, ami tökéletesen ellensúlyozza a mák édességét és zsírosságát a friss, savas karakterével. Ez nagyon fontos, mert ettől lesz igazán kiegyensúlyozott a desszert, és erre a Liget Royal Étterem kínálatában szereplő valamennyi ételünknél figyelünk.
A Liget Royal Étterem egyedi, mondhatni hévízi stílusában tálalt tányérra készítünk egy meggyragut is – egy kevés cukorral, fahéjjal, és egy kis megyszörppel. A végén ezzel locsoljuk meg a tortát, ettől nemcsak szép, de még ízgazdagabb is lesz. A tetejére pedig egy különleges, porrá szárított édes tojáshab kerül, ami nemcsak látványos, hanem a textúrában is egy új dimenziót ad hozzá.
A Liget Royal Étterem hévízi kínálata ezzel a desszerttel sem ismeri a kompromisszumokat – ez a máktorta meggyel nem csak a mákrajongókat fogja levenni a lábáról.