Kecskesajt, füge, pekándió – Bemutatkoznak a Liget Royal Étterem új étlapjának sztárjai – I. rész

- A fő alkotóelem, a kecskesajtból készült krém mellé egy limonádéban savanyított grannysmith-alma kerül, aminek eredményeként az amúgy egészen édeskés gyümölcs kellemes savanykás ízt ad az ételhez. Mindezekhez csatlakozik a füge, egy különleges ízvilágú chutney formájában, és végül a pekándió koronázza meg az egészet.
- Körítésként egyfajta sablé breton kerül mellé, ami egyfajta francia vajaskeksz, egy picit több sóval készítve, mert alapból édes az ízvilága. Ezt belemártva, tunkolva is fogyaszthatjuk, mint egy nachos esetében tennénk.
- Nagyon kedvelem ezt a fajta előételt, mert rengeteg íz van benne egymásra ágyazva, és a fogyasztásából adódó örömöket, akár meg is oszthatjuk egymással, itt nálunk, Hévízen, a Liget Royal Étteremben.