Marha tatár, tormás majonéz, pirítós - Bemutatkoznak a Liget Royal Étterem új étlapjának sztárjai – II. rész
- A Marha tatár – leginkább Tatár beefsteak néven – a legtöbb étterem étlapján szerepel, mert sokan keresik. Otthoni elkészítése nem jellemző, kevesen vállalkoznak rá, hogy ezt az ízvilágot önerőből előcsalogassák az alapanyagokból. Ez talán éppen azért van, mert az sem mindig egyértelmű, ki, mit is tesz a Tatár Beefsteakbe. A Liget Royal Étterem Marha tatárja – ahogy a legtöbb itt felszolgált étel –, egy picit talán más, mint a megszokott, de éppen ezért érdemes megkóstolni, és felfedezni ezt a csodás ízvilágot. Természetesen nem hiányozhatnak belőle a klasszikus összetevők – salotta hagyma, kapribogyó, dijoni mustár, savanyú uborka –, de az egyediségét a házilag készített pikáns szósz adja meg igazán, amit a hozzáadott tormás majonéz tesz teljessé, és különlegessé.- Aki kedveli a Tatár Beefsteaket, annak szívből tudom ajánlani ezt a kellemes ízvilágú előételt.