Tyúkhúsleves és Marhagulyás - Bemutatkoznak a Liget Royal Étterem új étlapjának sztárjai – III. rész

- Leginkább azt, hogy itt is betartjuk az alapelvünket: „Mindent, ami kell, semmit, ami nem!”, vagyis beleteszünk minden olyan alapanyagot, amit otthon édesanyánk is beletenne: kiváló minőségű tyúkhúst, bőségesen a beleillő zöldségeket – sárgarépát, petrezselymet, zellert -, és azt a néhány, kihagyhatatlan fűszert – borsot, sót -, ami nélkül egy jó magyar húsleves elképzelhetetlen lenne. Az a lényeg, hogy mindennek meg kell adni a módját, és így a végeredmény biztosan tökéletes lesz! A forrón tálalt, gyöngyöző húslevesünket zöldségekkel, hússal gazdagon megrakva, lúgége tésztával kínáljuk vendégeinknek. Úgy vélem, még egyszer sem okoztunk csalódást, az ízélmény minden alkalommal – sztárhoz illően – átmegy.
- Mi a helyzet a Marhagulyással?
- Gyakorlatilag ugyanezt mondhatom el erről a sztárunkról is. Itt különösen ügyelnünk kell arra, hogy a klasszikus ízeket hozzuk, hiszen ez egy ikonikus magyar étel, a hazánkba érkező turisták egyik kedvence. Nem csak, hogy nem okozhatunk nekik csalódást, de azt is garantálnunk kell, hogy újra és újra ugyanazt az ízvilágot kóstolhatják meg nálunk. Egy jól elkészített Marhagulyás – amit mi marhanyakból főzünk -, megfelelően fűszerezve, zöldségekkel, burgonyával dúsítva feledhetetlen ízharmóniát képes nyújtani. Úgy gondolom sok magyarnak is ez az egyik kedvence. Friss házikenyérrel tálalva igazi ízélményt nyújt étlapunknak ez a jó öreg, kihagyhatatlan sztárja is.
A Liget Royal Étterem Hévízen örömmel várja mind a turistákat, mind a hazai vendégeket különleges gourmet falatokkal épp úgy, mint a kiváló hazai ízekkel.
