Liget Royal Étterem „sztárételei”: Cordon Bleu karajból, Balaton sajttal, burgonyapürével, szívsalátával – 9. rész
- Már ez így önmagában is különlegessé, a megszokottól kicsit mássá teszi ezt az ételt, de persze, ahogy mindig, a Liget Royal Étterem most is beletesz még egy-két apró csavart. Az egyik, hogy a balatoni, az kifejezetten vászolyi sajt, innen a szomszédunkból, a másik pedig, hogy a szívsalátát hirtelen lepirítjuk, és egy kiváló dresszinggel tálaljuk, ami így egy kis apró meglepetéssé válik a tényéron. Az biztos, hogy otthon, ebben a formában nem sokan teszik a Cordon bleu mellé.- Végül az is egy újabb csavar, hogy a szokásos gépsonka helyett a húsköntös olasz prosciuttót rejt.
- Mindezekhez egy klasszikus burgonyapüré is dukál, és ez így együtt – például egy jó húslevessel – egy vasárnapi ebédként is megállja a helyét, ami akár itt nálunk Hévízen, a Liget Royal Étteremben is elfogyasztható – zárja a rövid ételbemutatót a népszerű hévízi étterem séfje.