„Sztárételek” a Liget Royal Étteremben, Hévízen: Csirkemell sült édesburgonyával, spenóttal, fetával, gránátalmával – 10. rész
- A csirkemellhez sült édesburgonyát tálalunk, mely édeskés, lágy ízével tökéletesen harmonizál a többi hozzávalóval. A bébi spenótot egy pici, különleges dresszinggel ízesítjük, ehhez jön a fetasajt, ami sós, krémes kontrasztot ad az ételnek. A gránátalma pedig nem csak kiegyensúlyozza az ízeket, de szemet gyönyörködtető színe és frissessége üdévé teszi a tálat.- Ez az étel tényleg egy színpompás, könnyed, mégis ízletes fogás, ami különösen népszerű a hölgyek körében, hiszen egy egészséges, mégis laktató alternatíva. De szerintem bárki számára vonzó lehet. Úgy gondolom, fontos, hogy az étel ne csak finom, de szép is legyen, hiszen a szemünkkel is eszünk.
- A Liget Royal Étteremben Hévízen mindig arra törekszünk, hogy az ízek mellett a látvány és a minőség is kiemelkedő legyen, és ezt ez a csirkemelles fogás is tökéletesen visszatükrözi.